Ana içeriğe atla

Ads

Nur Bozar'a Oynanan Oyun - Nur Bozar Neden Elendi - Nur Bozar Elenmesinin Asıl Sebebi


NUR BOZAR NEDEN ELENDİ
Bu Tarz Benim yarışmasında favori isimlerden olan Nur Bozar neden elendiği konusunda hepinizin merakı oldukça artmıştır. Yarışma başladıgından beri büyük bir hayran kitlesi olan ve Türkn Şoray benzerliği ile daha da gündeme oturan Nur Bozar sürpriz şekildi yarışmadan elendi.

Bu Tarz Benim yarışmasında bu şekilde iddialı olup gerek sosyal medyada gerekse ekran başında milyonlara ulaşan hayran kitlesi olan yarışmacı Nur Bozar sizce neden kendi isteğiyle elenmek isteyip ve jüriden en az notu alarak elendi dersiniz.
Bu haberimizde sizlere işin aslından bahsetmeye çalışacağız.







NUR BOZAR'A OYNANAN OYUN
Bunlar Nur Bozar'ın Facebook hayran sayfasında ki hayranının anlattıklarından ibarettir.
Bu Tarz Benim yarışmasının iddialı ismi Nur Bozar 15 Kasım Cumartesi eleme gecesinde 1980'li yıllar konseptinde podyuma çıktığı an kendi isteği ile elenmek istediğini ve jürinin kendisine en az oyu vermesini istediğini belirtti. Yarışmanın samimiyetine inanmadığını ve artık yarışmada olmak istemediğini söyleyen Nur'a jüri en az oyu vererek gönderdiler.

İşin aslı Nur Bozar'ın facebook hayran sayfasında hayranlarından birisinin eleme gecesinin yaşandığı çekimlere katıldığında o an orada yaşananları anlatması ile ortaya çıktı. Nur Bozar'ın hayranlarından biri elemenin yaşanacağı 15 Kasım çekimlerine gider ve gerçeği görür.Gerçek şudur ki aslında Nur Bozar o gün orada yaşanan bir kavgadan sonra kararını değiştirerek elenme kararı alır. Kavga Nur ile Öykü Serter arasında geçer.

Öykü Serter çekimler sırasında Nur'a senin özel bir odan mı var diye sorar ve Nur'da yapımcının ona kimseye anlatmamasını söylediği için ilk etapta benim özel bir odam yok der!
Öykü Serter daha sonra şunları söyleyerek Nur'un üzerine gider ; Kulağıma gelen bir bilgiye göre Nur senin özel bir odan varmış neden yalan söylüyorsun der...

Daha fazla kendini tutamayan Nur evet bir odam var çünkü daha önce Ayşenur Balcı odamdaki hallerimi videoya kaydetmiş özel hayatıma tacizde bulunmuştu benden kıyafetlerimi tuvalette giymek zorunda kalıyordum ve yapımcımız bana bir oda ver der ve gerçekleri anlatır. Tabi bu anlar yayından kesilip gösterilmemiştir. Nur bütün bu kavgalardan sonra sıradan günlük bir kıyafet giyer ve elenmek için shneye çıkar.

Nur yayın arasında arka kulise geçtiğinde yapımcı ile kavga eder neden kendisine verilen odanın olduğunu açıkladığı için. Öykü Serter'in yüzünden olduğunu söyledikten sonra Nur ile Öykü Serter tartışır.
Aslında bunlar Nur'u elemek için oynanan birer oyun  Öykü Serter'in yaptığı bu oyundan sonra herkes yapımcı tarafından Nur'a karşı doldurulur.

Jüri üyeleri de Nur madem istiyorsun seni gönderelim bahanesi arkasına sığınarak en düşük oyları verirler. Konuk jüri olan Nihat doğan bile oy olarak sıfır verir çünkü böyle planlanmıştır. Aynı şekilde diğer yarışmacılarda en acımasız yorumları yaparak Nur'dan kurtulmak isterler.Ve Nur Bozar jüriden en az oyu alarak elenmek üzere seçilir. Jüri ve yarışmacıların oyu ile Nur elenir.


Bunlar Nur Bozar'ın Facebook hayran sayfasında ki hayranının anlattıklarından ibarettir.





güncel,nur bozar neden elendi,nur bozar elenmesinin asıl sebebi,nur bozara oynanan oyun, nur'a oynanan oyun,nur nasıl elendi,nur bozar elenmesinin gerçeği,nur nasıl elendi,nur oyun oynandı,nura oynanan eleme oyunu,nurun arkasından iş çevirdiler,nura yapılan oyun,nur niye elendi işin aslı,nurun elenme sebebi,nur elendi mi,nu tarz benim oynanan oyun,bu tarz benim nur'a oynanan oyun,nur'u nasıl elediler,nur elenmesi gerçek mi,nur bozar elenmesi oyun mu,nur kendisimi istedi elenmeyi,nur elendi yalan mı,nur elemesi,nur yapılan hakksızlık,nur bozara yapılan haksızlık,nur bozara yapılan eleme oyunu


Yorumlar

  1. Öyku serter sen hakaten cok fena biri sin cunku belidir her kelimeyi sorarsin ortayi karisirsin her zaman da ve nura oyun oynadin sen ve o Nihat Dogan kemal ivana ve hepsi kizlar bir oldunuz nuru elendi ama allah buyuk dir bir tarafta size ceverir bakarsiniz birsey olacak ama bakaliz cunku hepiniz nuru kiskandiyorsunuz nur guzel marifetli hos biri davranisi yurusu herseyi beli dir o diyer kizlar hicbirsey onlarda iy okadar yok dili onbin metro buyuk halahala nefret ediyorum sizden nur giti program da bitiiiii

    YanıtlaSil
  2. Öykü hanım sizi çok seviyor

    YanıtlaSil
  3. Nur gittikten sonra izlemeyi bıraktım. Favorim oydu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Ads

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adını Yusuf İslam Olarak Değiştiren Yabancı Şarkıcı Kimdir - Cat Stevens Kimdir - Adını Neden Yusuf İslam Yaptı

ADINI YUSUF İSLAM OLARAK DEĞİŞTİREN YABANCI SANATÇI KİMDİR  1977 yılında adını Yusuf İslam olarak değiştiren İngiliz sanatçı Cat Stevens bir süre ara verdiği müzik hayatına yeni konserler ile devam edecek. Barış Treni adını verdiği tur ile 38 yıl sonra müzik hayatına devam edecek Amerika'lı hayranları ile hasret giderecek. Yusuf İslam Kimdir - Cat Stevens Kimdir  Cat Stevens veya Yusuf İslam (doğum adı Stephen Demetre Georgiou, d. 21 Temmuz 1948, Londra), İngiliz şarkı sözü yazarı ve müzisyen. Genellikle müzik kariyerinin başlangıcında aldığı sahne adı Cat Stevens ile bilinir. 1977 yılında Müslüman olmuş ve bundan iki yıl sonra da adını Yusuf İslam olarak değiştirmiştir. Georgiou, çoğu 1960'lı ve 1970'li yıllarda olmak üzere çoğunluğu Cat Stevens mahlasıyla 60 milyondan fazla albüm sattı. "Wild World", "Father and Son", "Morning Has Broken", "Peace Train" ve "The First Cut Is the Deepest", "Lady D'Arbanvil

Kırmızı Sakallı Modacı Kimdir - Tanju Babacan Kimdir - Kırmızı Sakallı Modacı Tanju Babacan

KIRMIZI SAKALLI MODACI TANJU BABACAN KİMDİR  Moda dünyasının ileri gelen isimlerinden olan Tanju Babacan kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. İlginç sakalı ile büyük tepki toplayan kırmızı sakallı Tanju Babacan kimdir nerelidir sakalı neden kırmızı size bu haberimizde bunlardan bahsedeceğiz. TANJU BABACAN KİMDİR Tanju Babacan, Almanya Roth doğumlu, İstanbul 'da yaşayan Abhaz kökenli Türk moda tasarımcısıdır. 28 Eylül 1968 yılında doğduğu Almanya 'da 7 yaşına kadar yaşadıktan sonra eğitim hayatına İstanbul 'da başlamak üzere Türkiye 'ye temelli dönüş yapmıştır. Lise yıllarında çizim yeteneğinin keşfedilmesi üzerine dönemin en önemli okullarından Mediha Yener Stilistlik ve Modelistlik Okuluna katılmış ve 2 yıllık eğitimi sonrası tasarımcı lisansını almıştır. Tanju Babacan Çalışmaları 1990 senesinde ilk sergisini henüz öğrencisi olduğu Mediha Yener Stilistlik ve Modelistlik Okulunda açmıştır, 1 yıl sonra 1991 senesinde TGSD (Türkiye Giyim ve Sanayiciler Der

Yıldızlar Neden Parlıyor - Yıldızların Parlama Sebebi Nedir - Yıldız Parlaması Nasıl Oluşuyor

YILDIZLAR NEDEN PARLAR - NASIL OLUŞUR - YILDIZ PARLAMASI  Dünya üzerinde yaşayan tüm insanların gördüğü ve bir o kadar merak ettiği yıldızlar kimilerinin görkemli hayal dünyasında büyük yer tutarken kimilerinin ilgi odağı olmaktan öte araştırma içinde oldukları ve merak ettikleri konulardan biridir. Yıldızlar Neden Parlar - Yıldız Parlaması Nasıl Oluşur  Yıldızların parlama sebeplerinin en başında gelen etken dünyanın atmosferidir. Eğer yaşadığımız dünya etrafında bir atmosfer olmasa idi yıldızları parlak göremeyecektik. Örneğin dünyada değilde ay'da yaşasa idik yıldızlar parlak olmayacaktı. Tam olarak kesin bir bilgi ile henüz açıklanamayan yıldız parlamasının sebebi dünya atmosferi olarak biliniyor. Yıldızlar dünyadan o kadar uzaktalar ki atmosfere değen yıldız ışıkları düzensiz olarak kırılmalar gösterir ve atmosferi geçerek gözümüze kadar ulaşır. Yer değiştiren yıldızların ışıkları ise bizim gözümüze geldiği andan çok daha önce yaşanır. Kanıtlanmamış bir bil