Ana içeriğe atla

Ads

Makaron Nasıl Yapılır - Makaron Tarifleri - Renkli Makaron Yapımı


MAKARON NASIL YAPILIR
Renkli Makaronlar: İnce çekilmiş Şekeri ve file bademi mutfak robotuna alıp ince un kıvamına getirin (arada bir mutfak robotunu durdurup elinizde harmanlayın). Yumurta aklarını mikserin orta hızında köpük köpük oluncaya kadar beş dakika çırpın.Mikserin devrini artırıp 4 çorba kaşığı Şekeri toplam iki dakikada azar azar ekleyin.

Bademli karışımı elekten geçirin.Yarısını önceden hazırladığınız yumurta aklı karışıma ilave edin.Tahta bir kaşıkla çok fazla müdahale etmeden karıştırın.Kalan bademli karışıma ekleyip pürüzsüz ve tek bir renk hamur (mus kıvamında) oluncaya kadar tekrar karıştırın.

Hamuru sıkma torbasına aktarın.Yaklaşık 2 san tim çapında dairesel hareketlerle yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı sıkın. Birinci tepsiyi 170 dereceye ayarlı fırında; fırının orta rafında 10 dakika pişirin.Fırından çıkarıp ikinci tepsideki makaronları da aynı şekilde pişirin.Pişen makaronları soğuması için bekletin.

Tepsiden özenle çıkarıp iki makaron arasına istediğiniz kremayı sürün.Tost şeklinde kapatıp kapaklı bisküvi kutusuna aktarın

Çikolatalı krema için,
Çikolatalı ganaj için bıçakla kıyılmış bitter çikolata ve tere yağını benmari usulü eritin.Kremayı ekleyip karıştırın.Soğumaya bırakın. Makaronların arasına çikolatalı karışımdan sürün.Birgün buzdolabında beklettikten sonra servise hazırdır.

Fıstıklı krema için,
Antep fıstığı ile ince çekilmiş Şekeri mutfak robotunda un haline getirin.Vanilyayı ve tereyağını ilave edip tahta bir kaşıkla krem haline gelinceye kadar karıştırın.Karışımı buzdolabına alıp yarım saat kadar bekletin.

Portakallı krema için, Portakalın kabuğunu rendeleyin.Tüm malzemeyi sos tenceresine alıp kısık ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Renkli Makaronlar artık hazır, afiyet olsun.
MALZELEMLER 
Makaron hamuru için
   100 gr ince çekilmiş şeker
   50 gr ince çekilmiş badem
   2 yumurtanın akı
   4 çorba kaşığı şeker
Çikolatalı krema için
   1 paket bitter çikolata (80 gr)
   1 çay bardağı krema
   30 gr tereyağı
Fıstıklı krema için
   40 gr tuzsuz antep fıstığı
   1 su bardağı Şeker
   100 gr tereyağı
   1 paket vanilya
Portakallı krema için
   100 gr tereyağı
   1 kahve fincanı portakal suyu
   2 çay bardağı Şeker
   3 yumurtanın sarısı
   2 yumurta
   1 portakal
   2 çorba kaşığı nişasta

Kaynak : http://www.lezzet.com.tr




güncel, makaron tarifi, renkli makaron yapımı, makaron nasıl yapılır, makaron tarifleri, renkli kurabiyeler, macaron tarifi, macaron nasıl yapılır, renkli macaron tarifi,renkli makaron yapımı,renk renk kurabiyeler,renkli kurabiyelerin adı,makaron nedir,makaron nasıl yenir,macaron nasıl yapılır,makaron nasıl yapılıyor,renkli kurabiyelerin yapımı,televizyonda çıkan renkli kurabiyeler,renk renk makaron,renkli makaron nasıl yapılıyor,makarona renk nasıl verilir,kurabiyelere renk verme,makarona renk verme,makaron yapma,makaron tarifleri,makaron nasıl yapılır,

Yorumlar

Ads

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adını Yusuf İslam Olarak Değiştiren Yabancı Şarkıcı Kimdir - Cat Stevens Kimdir - Adını Neden Yusuf İslam Yaptı

ADINI YUSUF İSLAM OLARAK DEĞİŞTİREN YABANCI SANATÇI KİMDİR  1977 yılında adını Yusuf İslam olarak değiştiren İngiliz sanatçı Cat Stevens bir süre ara verdiği müzik hayatına yeni konserler ile devam edecek. Barış Treni adını verdiği tur ile 38 yıl sonra müzik hayatına devam edecek Amerika'lı hayranları ile hasret giderecek. Yusuf İslam Kimdir - Cat Stevens Kimdir  Cat Stevens veya Yusuf İslam (doğum adı Stephen Demetre Georgiou, d. 21 Temmuz 1948, Londra), İngiliz şarkı sözü yazarı ve müzisyen. Genellikle müzik kariyerinin başlangıcında aldığı sahne adı Cat Stevens ile bilinir. 1977 yılında Müslüman olmuş ve bundan iki yıl sonra da adını Yusuf İslam olarak değiştirmiştir. Georgiou, çoğu 1960'lı ve 1970'li yıllarda olmak üzere çoğunluğu Cat Stevens mahlasıyla 60 milyondan fazla albüm sattı. "Wild World", "Father and Son", "Morning Has Broken", "Peace Train" ve "The First Cut Is the Deepest", "Lady D'Arbanvil

Kırmızı Sakallı Modacı Kimdir - Tanju Babacan Kimdir - Kırmızı Sakallı Modacı Tanju Babacan

KIRMIZI SAKALLI MODACI TANJU BABACAN KİMDİR  Moda dünyasının ileri gelen isimlerinden olan Tanju Babacan kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. İlginç sakalı ile büyük tepki toplayan kırmızı sakallı Tanju Babacan kimdir nerelidir sakalı neden kırmızı size bu haberimizde bunlardan bahsedeceğiz. TANJU BABACAN KİMDİR Tanju Babacan, Almanya Roth doğumlu, İstanbul 'da yaşayan Abhaz kökenli Türk moda tasarımcısıdır. 28 Eylül 1968 yılında doğduğu Almanya 'da 7 yaşına kadar yaşadıktan sonra eğitim hayatına İstanbul 'da başlamak üzere Türkiye 'ye temelli dönüş yapmıştır. Lise yıllarında çizim yeteneğinin keşfedilmesi üzerine dönemin en önemli okullarından Mediha Yener Stilistlik ve Modelistlik Okuluna katılmış ve 2 yıllık eğitimi sonrası tasarımcı lisansını almıştır. Tanju Babacan Çalışmaları 1990 senesinde ilk sergisini henüz öğrencisi olduğu Mediha Yener Stilistlik ve Modelistlik Okulunda açmıştır, 1 yıl sonra 1991 senesinde TGSD (Türkiye Giyim ve Sanayiciler Der

Yıldızlar Neden Parlıyor - Yıldızların Parlama Sebebi Nedir - Yıldız Parlaması Nasıl Oluşuyor

YILDIZLAR NEDEN PARLAR - NASIL OLUŞUR - YILDIZ PARLAMASI  Dünya üzerinde yaşayan tüm insanların gördüğü ve bir o kadar merak ettiği yıldızlar kimilerinin görkemli hayal dünyasında büyük yer tutarken kimilerinin ilgi odağı olmaktan öte araştırma içinde oldukları ve merak ettikleri konulardan biridir. Yıldızlar Neden Parlar - Yıldız Parlaması Nasıl Oluşur  Yıldızların parlama sebeplerinin en başında gelen etken dünyanın atmosferidir. Eğer yaşadığımız dünya etrafında bir atmosfer olmasa idi yıldızları parlak göremeyecektik. Örneğin dünyada değilde ay'da yaşasa idik yıldızlar parlak olmayacaktı. Tam olarak kesin bir bilgi ile henüz açıklanamayan yıldız parlamasının sebebi dünya atmosferi olarak biliniyor. Yıldızlar dünyadan o kadar uzaktalar ki atmosfere değen yıldız ışıkları düzensiz olarak kırılmalar gösterir ve atmosferi geçerek gözümüze kadar ulaşır. Yer değiştiren yıldızların ışıkları ise bizim gözümüze geldiği andan çok daha önce yaşanır. Kanıtlanmamış bir bil