Ana içeriğe atla

Ads

Survivor All Star - Survivor All Star Yarışmacıları - Survivor All Star Ne Zaman Başlayacak


SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACILARI

Ekranların en beğenilen ve en çok merakla beklenen klasikleşmiş ekran yarışması Survivor yakında başlıyor.

Bilindiği üzere Survivor hemen hemen her sene farklı konseptler ile ekranlarda yerini alırken unutulmayan anlar yaşandı.

Büyük mücadelelerin verildiği ve büyük ödül uğruna çekişmelerin yaşandığıyarışma bu sene Survivor All Star olarak ekrnlara gelecek.

Türkiye'ye Acun Ilıcalı tarafından getirilen yarışma uzun yıllar boyuncu ekranlarda yerini alarak adeta bir gelenek halini aldı.

Büyük bir hayran kitlesi olan yarışmanın bu sene ki versiyonu Survivor All Star yarışmacıları merakla bekleniyor. Survivor All Star yarışmasında Turabi Çamkıran olacak mı sorusu diğer en çok merak edilenler arasında.

Tv8 Survivor All Star yarışması 22 Şubat Pazar günü ilk bölümü ile Tv8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Büyük dedikodular ile ve söylentiler ile beklenen Survivor All Star yarışması sonunda başlıyor. Survivor sevenler özellikle Survivor All Star yarışmasında Turabi Çamkıran'ın olmasını istiyor.Önümüzdeki günlerde Survivor All Star yarışmacıları belli olunca guncel-magazin.blogspot.com.tr olarak bilgileri sizlere ulaştıracağız.

SURVİVOR ALL STAR NEREDE ÇEKLİYOR

Tv8 Survivor All Star yarışması 22 Şubat Pazar günü ilk bölümü ile Tv8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Survivor All Star Dominik Cumhuriyeti'inde çekilecek.



SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACILARI

Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Survivor All Star yarışmasının yarışmacılarının isimleri henüz belli olmamışken tahmin edilen ve söylentilerle ile duyulan isimler var.
Survivor All Star yarışmacılarının isimleri

                                                                      Merve Oflaz 
Survivor'un tek ve ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz Survivor All Star 2015'te yarışacak isimlerden biri oldu. Adada veridiği büyük mücadele ile akıllarda kalan Merve tekrar sevenleri ile buluşacak. Survivor birincisi olduktan sonra bir çok dizide oyuncu olarak görmüştük kendisini oyunculuk konusunda da yeteneğini gösterebilmiş yarışmacı adaylarından birisi.


                                                                     Berna Canbeldek
Daha önce yarışmada ki tavırları ile ve Sahra ile ettiği kavga ile akıllarda kalan Berna Survivor All Star 2015 yarışmasında mücadele edecek isimlerden oldu. Sahra ile kavgasından sonra diskalifiye olmuştu. Sahra ile girdiği tartışma sonucunda darp edilmesi üzerine sinirlerine hakim olamayarak Sahra'nın üzerine yürümüş ve yarışmadan diskalifiye edilmişti.


                                                                   Ece Begüm Yücetan

Bir önceki Survivor yarışmasında tanıdığımız Ece yarışmada pek büyük bir başarı gösteremese de Survivor All Star 2015 yarışmasında adada ter dökecek isimlerden oldu. Netlik kazanamasa da muhtemel olan Survivor All Star 2015 yarışmacıları adayları arsında yer alan isimlerden oldu.


 Serenay Aktaş
Survivor yarışmasının en gözde isimlerinden olan ve adını sıkça duymakta olduğumuz bir yarışmacı olan Serenay güzelliği ile ve futbolcu kimliği ile kısa sürede popüler olan isimlerden birisidir. Kendisi bazı dizilerde rol bile almıştır.Tv8 ekranlarında yayınlanan Kaçak Gelinler adlı dizide küçük de olsa rol alarak oyunculuk sergilemiştir.


                                                                          Nihat Doğan 
Kesin bir bilgi olmamakla birlikte şarkıcı Nihat Doğan'ın Survivor All Star 2015 yarışmasında olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Nihat Doğan ise geçtiğimiz Survivor yarışmalarında Pascal Nouma ile girdiği kavga ile akıllarda kalmıştı. Nihat Doğan hakkında gelen bilgilere göre ise yarışmanın teklifi gelir gelmez hemen kabul ettiği yönde.


                                                                        Pascal Nouma
Survivor'un şüphesiz en akılda kalan isimlerinden biri olan Pascal Survivor All Star 2015 yarışmasında ada da mücadele etmesi beklenen isimlerden birisi. Yukarıda belirttiğimiz gibi Pascal'da Nihat Doğan ile yaptığı kavga sonucu akıllarda kalmıştı. Pascal Nouma Survivor All Star 2015 yarışmasının katılım teklifine soğuk bakan isimlerden biri olduğu iddia ediliyor.


                                                                         Irmak Atuk 
Survivor All Star 2015 yarışmasında yeni yarışmacılardan biri olduğu iddia ediliyor.Irmak Survivor All Star yarışmacılarından olması bekleniyor. Irmak Atuk yarışamanın kadrosuna dahil edilip edilmeyeceği önümüzdeki günlerde Survivor All Star 2015 yarışmacılarının kesinlik kazanacağı zaman belli olacak.


                                                                      Hasan Yalnızoğlu
Tv8 ekranlarında yakındabaşlayacak olan Survivor All Star yarışmasına katılacak yarışmacılar arasında adı geçen yarışmacılardan bir tanesi. Muhtemel Survivor All Star 2015 yarışmacıları adayları arasında gösterilen Hasan Yalnızoğlu yarışmada kesin olduğu belirtilen isimlerden bir tanesi.


Survivor All Star yarışmacılarının diğerleri veya bazıları hangileri olacak net bir bilgi geldiğinde http://guncel-magazin.blogspot.com adlı sitemizden sizlere daha net bir bilgi verilecektir. Acun Ilıcalı yapımı olan Survivor All Star yarışması yakında Tv8 ekranlarında olacak. Tahmini yayın tarihi yılbaşından sonrası olması bekleniyor. Ekranlara bomba gibi dönüş yapacak olan Survivor All Star  yarışmasının seyircisi şimdiden hazır durumda ve konu ile ilgili bilgileri takip etmekte. Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor All Star  yarışmasının reytingleri herkes tarafından merak edilen bir diğer konulardan





survivor all star, survivor all star turabi olacak mı, survivor all star kadrosu, survivor all star kimler olacak, survivor all star ne zaman başlıyor, survivor all star yarışmacıları, survivor all star 2015 tv8,survivor all star ilk bölüm,survivor all star hangi adada çekilecek,survivor all star adası neresi,survivor all star ada hangi ada,survivor all star hangi adada çekiliyor,survivor all star tv8 acun ılıcalı,survivor all star bihat doğan,survivor all star pascal,survivor all star merve,survivor all starece,survivor all star hasan,survivor all star 2015 ne zaman başlayacak,survivor all star nerede çekiliyor,survivor all star nerde çekiliyor,

Yorumlar

Yorum Gönder

Ads

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adını Yusuf İslam Olarak Değiştiren Yabancı Şarkıcı Kimdir - Cat Stevens Kimdir - Adını Neden Yusuf İslam Yaptı

ADINI YUSUF İSLAM OLARAK DEĞİŞTİREN YABANCI SANATÇI KİMDİR  1977 yılında adını Yusuf İslam olarak değiştiren İngiliz sanatçı Cat Stevens bir süre ara verdiği müzik hayatına yeni konserler ile devam edecek. Barış Treni adını verdiği tur ile 38 yıl sonra müzik hayatına devam edecek Amerika'lı hayranları ile hasret giderecek. Yusuf İslam Kimdir - Cat Stevens Kimdir  Cat Stevens veya Yusuf İslam (doğum adı Stephen Demetre Georgiou, d. 21 Temmuz 1948, Londra), İngiliz şarkı sözü yazarı ve müzisyen. Genellikle müzik kariyerinin başlangıcında aldığı sahne adı Cat Stevens ile bilinir. 1977 yılında Müslüman olmuş ve bundan iki yıl sonra da adını Yusuf İslam olarak değiştirmiştir. Georgiou, çoğu 1960'lı ve 1970'li yıllarda olmak üzere çoğunluğu Cat Stevens mahlasıyla 60 milyondan fazla albüm sattı. "Wild World", "Father and Son", "Morning Has Broken", "Peace Train" ve "The First Cut Is the Deepest", "Lady D'Arbanvil

Kırmızı Sakallı Modacı Kimdir - Tanju Babacan Kimdir - Kırmızı Sakallı Modacı Tanju Babacan

KIRMIZI SAKALLI MODACI TANJU BABACAN KİMDİR  Moda dünyasının ileri gelen isimlerinden olan Tanju Babacan kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. İlginç sakalı ile büyük tepki toplayan kırmızı sakallı Tanju Babacan kimdir nerelidir sakalı neden kırmızı size bu haberimizde bunlardan bahsedeceğiz. TANJU BABACAN KİMDİR Tanju Babacan, Almanya Roth doğumlu, İstanbul 'da yaşayan Abhaz kökenli Türk moda tasarımcısıdır. 28 Eylül 1968 yılında doğduğu Almanya 'da 7 yaşına kadar yaşadıktan sonra eğitim hayatına İstanbul 'da başlamak üzere Türkiye 'ye temelli dönüş yapmıştır. Lise yıllarında çizim yeteneğinin keşfedilmesi üzerine dönemin en önemli okullarından Mediha Yener Stilistlik ve Modelistlik Okuluna katılmış ve 2 yıllık eğitimi sonrası tasarımcı lisansını almıştır. Tanju Babacan Çalışmaları 1990 senesinde ilk sergisini henüz öğrencisi olduğu Mediha Yener Stilistlik ve Modelistlik Okulunda açmıştır, 1 yıl sonra 1991 senesinde TGSD (Türkiye Giyim ve Sanayiciler Der

Yıldızlar Neden Parlıyor - Yıldızların Parlama Sebebi Nedir - Yıldız Parlaması Nasıl Oluşuyor

YILDIZLAR NEDEN PARLAR - NASIL OLUŞUR - YILDIZ PARLAMASI  Dünya üzerinde yaşayan tüm insanların gördüğü ve bir o kadar merak ettiği yıldızlar kimilerinin görkemli hayal dünyasında büyük yer tutarken kimilerinin ilgi odağı olmaktan öte araştırma içinde oldukları ve merak ettikleri konulardan biridir. Yıldızlar Neden Parlar - Yıldız Parlaması Nasıl Oluşur  Yıldızların parlama sebeplerinin en başında gelen etken dünyanın atmosferidir. Eğer yaşadığımız dünya etrafında bir atmosfer olmasa idi yıldızları parlak göremeyecektik. Örneğin dünyada değilde ay'da yaşasa idik yıldızlar parlak olmayacaktı. Tam olarak kesin bir bilgi ile henüz açıklanamayan yıldız parlamasının sebebi dünya atmosferi olarak biliniyor. Yıldızlar dünyadan o kadar uzaktalar ki atmosfere değen yıldız ışıkları düzensiz olarak kırılmalar gösterir ve atmosferi geçerek gözümüze kadar ulaşır. Yer değiştiren yıldızların ışıkları ise bizim gözümüze geldiği andan çok daha önce yaşanır. Kanıtlanmamış bir bil